Petkova pumpa in zaključek sezone s CoverLover

Главная страница » Novice » Petkova pumpa in zaključek sezone s CoverLover

Petkova pumpa in zaključek sezone s CoverLover

Za zaključek smučarske sezone 2018/19 bomo na Golteh poskrbeli za nepozaben vikend zabave! Razvajali vas bomo s polovičnimi cenami smučarskih kart in ugodno ponudbo nastanitev. V zadnjih nekaj dneh nas na Golteh še vedno razveseljujejo na novo zapadle snežinke in nas opominjajo, da zima še ni rekla zadnje besede. V prihajajočem vikendu pričakujemo lepo in sončno vreme s temperaturami okoli 0 stopinj.

Zaključek sezone Golte

Razmere na smučišču lahko vedno spremljate na naših spletnih kamerah

Zaključek sezone bo torej zaznamovala:

❄️ vrhunska smuka
❄️ odlična zabava
❄️ polovična cena smučarskih kart
❄️ ugodna nastanitev v hotelu in apartmajih Golte

Zaključek sezone Golte

⛷️📍 KAJ VAS ČAKA TA VIKEND NA GOLTEH 📍⛷️

📌 Od petka, 15.3. do nedelje, 17.3.2019 si boste lahko katerokoli smučarsko karto zagotovili po polovični ceni! Nihalka obratuje vsak dan med 7.30 in 18.00 uro (razen v petek, 15.3. ko bo nihalka obratovala do 22.00 ure). Nihalka vozi vsako polno uro, s prvo vožnjo ob 7.30. Žičniške naprave obratujejo vsak dan od 8.00 do 15.00 ure.

📌 AKTUALOV SMUČARSKI DAN Z APRES-SKI ZABAVO IN PETKOVO PUMPO. V petek, 15.3. nas bo zabavala Aktualova ekipa, ki bo poskrbela za dobro vzdušje in največje hite. Nihalka bo po 15. uri obratovala brezplačno! Nihalka v petek vozi vse do 22.00 ure. Spremljajte dogodek na omrežju Facebook.

📌 Nočitev z zajtrkom v hotelu Golte že za 39 EUR. Da boste na petkovi pumpi žurali brez skrbi, si po odlični zabavi privoščite ugodno nočitev v udobju hotela Golte že za 39 EUR. Izbirate lahko med eno in dvodnevnimi paketi z vključenim zajtrkom ali polpenzionom. Ne pozabite pa tudi na polovično ceno vseh smučarskih kart. Več o posebnih ponudbah ob zaključku sezone izveste TUKAJ.

📌 VELIKI ZAKLJUČEK SEZONE S SKUPINO COVERLOVER. V soboto, 16.3. bomo še zadnjič to sezono žurali na Golteh. Za vrhunski koncert bodo poskrbeli člani skupine CoverLover. Spremljajte dogodek na omrežju Facebook.

Zaključek sezone Golte

❄️ Zaključite smučarsko sezono 2018/19 v dobri družbi na Golteh. ❄️

2019-03-15T08:47:59+00:00 14.03.2019|Novice|